Fotbal pe teren sintetic – Offside Arena

Fotbalul se poate juca acum indiferent de oră, indiferent de condiţii meteorologice, indiferent de anotimp!

Terenul de fotbal acoperit situat pe Bulevardul Metalurgiei nr. 27 are dimensiuni generale de 48 m x 25 m, suprafaţă de joc fiind de 42m x 22 m, porţi de 3,5 m.

Balonul ce acoperă gazonul sintetic are o înălţime de 12 metri, fiind luminat de o instalaţie de nocturnă performanţă de 26 de reflectoare. Se poate juca NON-STOP.

Gazonul sintetic este monofilament, are o înălţime a firului de 60 mm, este o iarbă artificială în două culori, cu inserţie ce memoria elastică a firului şi rezistenţă la utilizarea intensivă. Gazonul de ultima generaţie este recomandat pentru practicarea antrenamentelor de fotbal, pentru şcoli de fotbal, pentru fotbalul amator.

În timpul jocului tabela electronică asigură vizibilitatea scorului, precum şi cronometrarea reprizelor de joc.

La indemâna jucătorilor de fotbal sunt vestiarele moderne, curate, precum şi duşurile spaţioase, cu apă caldă non-stop. Se asigură maieuri de departajare a jucătorilor precum şi mingi de joc.

Pe timpul iernii terenul de fotbal acoperit este închis şi încălzit la o temperatură optimă pentru jocul de fotbal, astfel încât se poate juca indiferent de condiţiile atmosferice.

Pe timpul verii se asigură ventilarea naturală a aerului prin ridicarea lateralelor lungi ale terenului.

Terenul de fotbal sintetic acoperit este situat în sectorul 4, cu deschidere la bulevard cu circulaţie intensă, şi oferă un spaţiu generos de parcare.